Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop, herstel en service van landbouwmachines, tevens verhuren wij landbouwtractoren en landbouwverreikers en doen wij ook algemene loonwerken.

Als we het hebben over de verkoopspecialisatie van nieuwe New Holland producten hebben we het met name over tractoren, verreikers en compactladers. Van deze machines zijn er steeds een 30-tal bij ons in voorraad. Naast de nieuwe markt stellen wij u ook een ruime keuze voor van occasietractoren (± 150 stuks). Er is voor ieder wat wils.

Wij doen ook aan verhuring waarbij onze occasiemarkt voor de helft wordt ingezet. Bij dit alles hoort natuurlijk de service na verkoop, dit zowel op ons bedrijf als op verplaatsing, waarbij wij beschikken over een groot gamma wisselstukken.

Het bedrijf werd opgericht in november '79 door Luc Depauw met als doel het verkopen en herstellen van landbouwmachines. In 1985 specialiseerde hij zich in Fiat-tractoren.

Later in de jaren '90 ging dit over in New Holland en kreeg dit bloeiend bedrijf de naam Westtrac nv.

 

     

De service komt bij ons op de eerste plaats zodat de tijd voor elke herstelling tot een minimum gereduceerd kan worden. Wij gaan ervan uit dat de klant altijd moet kunnen rijden.

Zelfs al is de herstelling groot, dan depanneren wij u direct met een andere tractor, verreiker of compactlader uit onze voorraad. Wij beschikken over een serviceteam met 6 depannagewagens die altijd voor u klaarstaan.

Ons personeel wordt steeds verder bijgeschoold om van alle nieuwe technieken op de hoogte te blijven.

 

     

De volgende foto's werden genomen op het bedrijf en bieden u zo de gelegenheid om eens bij ons te piepen.